Amíg a párom horgászott, én táskát vettem

Persze a horgászat is érdekel, épp ezért megyek el mindig a párommal, ha egy-egy hétvégén akad annyi időnk, hogy kiruccanjunk itthonról. A horgászat igazi szenvedélye a páromnak. Már gyerekkorában szívesen üldögélt a tóparton az édesapjával és ezt a jó szokását felnőttként is megtartotta. A horgászás szerintem egy remek hobbi. Hisz amikor a csendben, a természetben van az ember, az bizony nagyon jó.

Olyan sokat ülünk a számítógép előtt, az irodában, olyan sok mesterséges fény vesz körül bennünket, hogy néha jó kiszakadni ebből. Szerintem a horgászat erről is szól. Legalábbis amikor mi kimegyünk valahová horgászni, akkor általában bérelünk egy házikót és ott a nappal fekszünk, a nappal kelünk. Persze inkább csak nyáron.

Anekke – hogy hogy jön ide ez a táska? Hát úgy, hogy a legutóbb sajnos nem tudtam a párommal tartani, mert határidős munkám volt. Így egyedül kellett elutaznia. Én pedig szombat este úgy döntöttem, hogy kihasználom a rendelkezésemre álló időt és végre keresek egy szuper táskát.

Az egyik barátnőm már régóta ajánlotta, hogy ha táskát, pénztárcát, övet szeretnék venni, akkor keressem el fel az annataska.hu weboldalt, így ezt is tettem. Nagyon szép kínálattal találtam szemben magam és bár tudtam, hogy Anekke táskát fogok venni, mégis megnéztem a többi márkát is. Nagyon sokféle táska van itt, szebbnél szebbek és tényleg csábító nem csak a kínálat, hanem az ár is.

Az annataska.hu azért is tetszett, mert a vásárlás után itt hűségpontokkal jutalmaznak, így egy következő alkalommal olcsóbban juthatunk hozzá a termékekhez. Dupla öröm. Egyébként meg amúgy is itt találtam a legkedvezőbb árakat, szóval ha ettől még olcsóbban juthatok hozzá az adott táskához, akkor az inkább már tripla öröm.

Az Anekke egyébként egy spanyol márka, három testvér alapította, akik harmadik generációs táskagyártók. Nagyon szépek, és ha valaki elsőre nem tudná, hogy miről is van szó, akkor elmondom, hogy Anekke egy kislány, akinek van egy cicája és ők ketten általában megjelennek ezeken a táskákon. A táskák nagyon jó minőségűek, strapabíróak, jó sok zsebbel, rekesszel. Tartós pánttal, szóval egyszerűn tökéletesek. Nem beszélve a mintájukról, színeikről, melyek engem már nagyon régóta lenyűgöznek.

Nem volt tehát kérdés, hogy az annataska.hu lesz az én webáruházam és meg is találtam azt a táskát, ami tökéletesen megfelel az igényeimnek. Örülök, hogy rátaláltam erre a webáruházra, vagyis hogy a barátnőm ajánlotta, hogy itt vásároljak. Imádom ezeket a táskákat és a pénztárcák is nagyon tetszenek, szerintem az lesz a következő. Ugyanolyan, mint táska. Hisz az Anekke kollekciókat gyárt, táskákat és kiegészítőket egyaránt.

A lényeg, hogy bár sajnos egyedül töltöttem a hétvégét, azért mégis jó volt, mert megvettem álmaim táskáját az annataska.hu-n. A párom pedig szintén jól érezte magát és bár a nagy halak most elmaradtak, azért némi zsákmánnyal tért haza, amit meg is sütöttünk vacsorára.