A horgászat és az arcápolás egyaránt lehet hobbi

A horgászatot igen sokan szeretik, így van ezzel az én párom is, aki ha csak teheti, elmegy a barátaival horgászni. Én ezeket az alkalmakat arra szoktam kihasználni, hogy egy picit jobban törődöm magammal. Persze erre a mindennapokban is van szükség, de amikor több idő van, az teljesen más helyzeteket szül.

A magunkkal való törődés egyik alapja pedig szerintem a megfelelő bőrápolás. Ilyenkor jó egy kicsit kényeztetni az embernek a bőrét. Ebben pedig a florencebio.hu az a hely, ami nekem igazán nagy segítségemre volt.

Itt fedeztem fel egy négy lépcsőből álló arcápolási rutint, aminek alkalmazása azóta is a mindennapjaim része.

Az egyik legjobb termék pedig amit itt találtam, az az anti aging szérum volt, ami igazán nagyon jó hatással van a bőrömre.

Mint ahogy az a florencebio.hu nevében is benne van, ez a webáruház bio kozmetikumokat forgalmaz. Olyan kozmetikumok ezek, melyeket Olaszországban fejlesztettek és gyártottak és a hozzá való alapanyagok mind biogazdálkodásból származnak. Vegán és állatokon nem tesztelt termékekről van szó, kivéve a csiganyálas krémet, amihez ugye a csiganyál a csigától származik. De a nyál vételezésekor nem sérül meg, nem érez fájdalmat sem.

Visszatérve az anti aging szérum hatására, ez egy olyan hidratáló arckrém, ami nagyon jó hatással van a ráncokra, a napkárosodott bőrre, a finom vonalakra. Nagyon sok hasznos dolog van benne, így retinol, C- és E-vitamin valamint hiarulonsav és aloe vera is, ami szintén nagyon kellemes és természetes hatással van a bőrre. A shea vaj és sokak nagy kedvence és ez is megtalálható az anti aging szérumban.

anti aging szérum

Nagyon kellemes a használata, gyorsan beszívódik és nem tömíti el a pórusokat, nincs ragacsos érzés utána és azt sem lehet érezni, hogy zsírosabbá vált volna a bőr.

Csupa természetes hatóanyagot tartalmaz, nincsenek benne parabének, szulfátok és mikroműanyagok sem. Minden bőrtípus számára alkalmazható krémről van szó, amit hivatalosan is teszteltek.

Az anti aging szérum véleményem szerint egy igazán kiváló minőségű kozmetikum, aminek ráadásul az ára is elérhető.

Ha pedig még szeretnénk további kedvezményeket elérni, akkor jól tesszük, ha feliratkozunk a hírlevélre. Ha így teszünk, 10 százalék kedvezményt kapunk a vásárlás árából. De nem csak ezért érdemes feliratkozni a florencebio.hu hírlevelére, hanem azért is, mert így számos újdonságról, akcióról értesülhetünk elsőként.