Horgászat után csajos estét tartottunk a kolléganőkkel

Imádok horgászni. Édesapám tanított meg rá, amikor még csak óvodás kislány voltam, és akárhányszor vízen vagyok, ő jut az eszembe.

Ugyanakkor előfordul, hogy a horgászat nem ellazít, hanem pont ellenkező hatást vált ki belőlem, és felbőszülve megyek haza a halastó mellől.

Ez főleg olyankor történik, amikor a parton odajönnek hozzám férfiak, és megkérdezik, hogy tudom-e, mit hogyan kell csinálni, vagy megpróbálnak beleszólni a módszereimbe, gyakran rossz tanácsokat adva. Komolyan mondom, mint egy konditeremben, ahol az ember lánya csak edzeni próbál, és a terem összes férfija hirtelen személyi edzővé változik!

Ezért szoktam mostanában a kevésbé férfias hobbijaimat űzni, mert nincs kedvem az ilyen beszélgetésekhez. Mostanában például sokszor előfordul, hogy horgászat után a kolléganőimmel összeülök egy italra, beszélgetünk, majd amikor mindenki eléggé feloldódott, elmegyünk egy klubba táncolni.

Táncolni ugyan nem szeretek, de a bulit megelőző beszélgetéseket mindig élvezem, mert a legérdekesebb, legőrültebb sztorikat mindig itt hallja az ember. A múlt héten például azt hallottam az egyik kolléganőmtől, hogy talált egy olyan arcszérumot, ami három perc alatt kisimította a ráncait. Azt hittem, csak heccel, de aztán a következő címet mutatta a telefonján: Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr.

Elégedett vásárlók százai, videók és retusálatlan fényképek fogadtak minket a weboldalon, aztán a barátnőm mesélni kezdett. Kijelentette, hogy a Laumar InstanTENSE Plus-szal tényleg percek alatt simább és feszesebb lett a bőre, arról nem is beszélve, hogy az ideiglenes (3 perc alatti) hatás akár 10 óráig is tarthat, a szérum hosszú távon való használata mellett pedig bőrfiatalodás is elérhető. Aztán elmesélte nekünk, hogy a szérum mellett sminkelni is tud, bár ez inkább csak olajmentes termékekkel ajánlatos. Ráadásul a Laumar InstanTENSE Plus percek alatt simább és feszesebb bőrt varázsol a szemkörnyék mellett az ajkak és a homlok területeire is, tehát ezekre a részekre nem kell külön terméket vásárolni. Ezzel pénztárcabarát megoldást is kínál a Laumar InstantTENSE Plus. Az ára egyébként sem borsos, főleg belegondolva, hogy egy tubus hatvan napig is kitarthat napi használattal is. De aki nagyon félti, hogy rossz helyen költi a pénzét, vagy megbánja a vásárlást, azt talán megnyugtatja a harminc napos pénzvisszafizetési garancia: a kolléganőm felhívta a figyelmünket arra, hogy amennyiben valakinek nem tetszik az arcszérum, 30 napig visszaküldheti azt, és visszakapja az árát.

Azt is megnéztük közösen az oldalon, hogy mikből áll ez a csodaszer: a növényi kivonatok, a hialuronsav, az anyagásványok és a peptidek alatt hasznos információkat olvashattunk arról, hogy melyik hogyan segíti a bőr megszépülését. A weboldalhoz tartozó blog pedig további érdekességekkel és tippekkel látott el minket, amiket alig győztünk végigolvasni az italunk mellett.

Aztán elindultunk táncolni.

Másnap annál a kolléganőmnél ébredtünk mindannyian, aki a Laumar InstanTENSE Plusról beszélt az este folyamán. Megkérdezte tőlünk, hogy szeretnénk-e élőben is látni, ahogy használja a szérumot. Alig akartunk hinni a szemeinknek, ahogy a szérum felvitele után kisimult a szemkörnyéke! Ott helyben meg is rendeltük a többi kolléganővel a saját tubusunkat. Külön plusz, hogy a kiszállítás is ingyenes, és a futárnál is lehet fizetni bankkártyával. A szérum már másnap megérkezett, és azóta is elégedett használója vagyok a Laumar InstanTENSE Plus terméknek.