Csepel bicikli és pecabot – vidéken együtt jár

Édesapámmal nyaranta minden hajnalban horgászni járunk a hétvégéken. Ez egy amolyan kötelező szeánsz, mi így lazulunk együtt. Mivel hajnalban indulunk, ezért nem megy el az egész nap, viszont számunkra aktív és hasznos a horgászattal töltött idő – és persze közben az, hogy együtt vagyunk a friss levegőn, mindennél többet ér. Na és hogyan megy a vidéki ember pecázni? Természetesen egy remek Csepel bicikli az igazán hű társ ezekben a reggeli utakban.

Már gyerekkoromban is Csepel biciklit kaptam a szüleimtől, mondván, hogy ezen szeretni fogok biciklizni és nem akarok majd más járművet választani. Hát így is lett, azóta vettem egy nagyobb Csepel biciklit és azóta is azt hajtom, kivéve, amikor túl hideg van hozzá. Az én ellátóm a kerékpáros ügyeket illetően a motorbolt.co.hu. Kifejezetten a webshopban szoktam vásárolni, bár azért mielőtt kerékpárt vásárolnék, biztosan felkeresném a fizikai üzletet is. Addig viszont marad az online vásárlás, ami nagyon kényelmes, hiszen itthon a kanapéból tudom megrendelni a szükséges alkatrészeket. Egy kerékpározás kicsit olyan, mint a családi ház befejezése: sosem érsz a végére. Mindig adódik valami, amit ki kell cserélni – ezért jó, hogy a motorbolt.co.hu-ról könnyen és gyorsan tudok rendelni mindenféle Csepel kerékpárhoz való terméket.

Egy Csepel bicikli ősidőktől kezdve nagyon menő dolog, hiszen ez egy annyira illusztris márka, amiről mindenki hallott és mindenki pontosan tudja, hogy mennyire magas minőséget jelent. Már a szüleim idejében is megbízható volt, ezért van az, hogy a Csepel bicikli egy generációkon átívelő választás. Ha például megnézitek a motorbolt.co.hu oldalt, akkor azt is láthatjátok, hogy már az egészen piciknek is készítenek lábbal hajtós kerékpárokat. De lehet külön vázakat is rendelni és más egyéb alkatrészeket, például nyerget, vagy kormányt. A kerékpárok között pedig szintén nagy választék van, ami nem csak a kivitel, szín, forma kérdésében mutatkozik meg, hanem az árban is. Ha valaki Csepel biciklit szeretne, az kaphat már 200 ezer forint körül, de akadnak a 6-700 ezres kategóriában is kerékpárok. Hogy kinek melyik jön be jobban, az mindig az egyedi igények kérdése. Én egy citromsárga vázzal rendelkező Csepelt néztem ki magamnak a legutóbb, de még egyelőre nem tartok ott, hogy le kéne cserélnem a mostanit, hiszen egy ilyen biciklit nem csak pár évre vesz az ember, hanem annál jóval több időre, ha nem rest a szervizeléssel és karbantartással is rendszeresen foglalkozni.

Szerintem érdemes figyelmet fordítani arra, hogy egy Csepel bicikli sokáig hű maradhasson a nevéhez. Ha a motorbolt.co.hu üzletében vásároltok, akkor garantáltan kaphattok pár jó tippet arra vonatkozólag, hogy milyen rendszerességgel érdemes a kerékpár szervizelésével foglalkozni és milyen formában. A webshopban pedig minden ehhez szükséges terméket meg tudtok rendelni otthonról is nagyjából két kattintással.