Csak a legjobbat szeretem kifogni

Horgászni nem igazán szoktam, hiszen senki sincs a családomban, aki erre megtanított volna. És igazából, annyira nem is vonz a dolog, habár lehet jobb lenne olyan halat enni, amit én fogtam ki. Viszont annál jobban szeretem kifogni a jobbnál-jobb termékeket és árakat. Nincs ez másképp akkor sem, amikor a bio termékekről van szó. Szeretünk egészségesen élni és erre nagyon figyelünk is, hiszen az egészség az alapja mindennek. Viszont csak nemrégiben sikerült találnom egy olyan bioboltot, amire mindig is vágytam. Előtte már nagyon sok ilyen boltot kipróbáltam, de egyik sem volt az igazi. Viszont ez a bolt, tökéletes.

Szinte minden megtalálható itt, amire a hétköznapok során szükségem van. Élelmiszerek, drogériás termékek, vitaminok és még sorolhatnám. Sikerült találnom egy olyan oldalt, ahol egy helyen megtalálhatok mindent és emellett még megbízható is. Ez a bolt pedig nem más, mint a Biocity. A biocity multivitaminok pedig talán a legjobbak. Szegeden személyesen is lehet vásárolni tőlük, de mivel én nem ott lakok, így marad az online vásárlás.

Amint már említettem, nem csak vitaminok kaphatóak itt. Nagyon szuper kis webshoppal rendelkeznek, ahol több mint 8000 termék megtalálható. Ez aztán a mennyiség. Ebből tényleg mindenki tud válogatni kedvére. És hogy a keresgélés is meg legyen egy kicsit könnyítve, az oldalon lehet keresni márka alapján, a keresőmezőbe be is lehet írni, ha konkrétan keresel valamit, illetve termékkategóriákra is fel vannak osztva az áruk. Vannak főbb kategóriák, és azokon belül kisebbekre is fel vannak osztva, hogy még könnyebb legyen az egész folyamat és könnyen meg lehessen találni mindent.

Én általában majdhogynem minden termékkategóriából szoktam vásárolni a havi nagy bevásárlásom keretében. Minden vitamint és tápanyagot itt szerzek be, az öko háztartásból is szoktam vásárolni, gluténmentes élelmiszereket is, illetve a sütés és főzéshez is innen szoktam az alapanyagokat beszerezni. Számomra nagyon praktikus, hogy mindent egy helyen megvásárolok, és még elmenni sem kell érte, mert házhoz hozzák. És ha minimum 6900 Ft értékben vásárolok, akkor még ingyen is szállítják ki. Minden szempontból megéri.

És ami még szintén tetszik a Biocity oldalán, hogy Okos Heteket is tartanak. Ilyenkor a vásárlók kedvenc márkái kerülnek kiválasztásra, és egy héten keresztül kedvezőbb áron szerezhetik be a legkedveltebb termékeiket. Sőt, a vásárlások alkalmával jóváírásokat is lehet szerezni, amit be lehet váltani a következő vásárlás alkalmával, ezzel is csökkentve a vásárlás értékét.

Nekem nagyon tetszik, hogy ennyire figyelnek a vásárlókra, és ennyi dologgal próbálnak kedveskedni nekik. Épp ezért is vagyok már egy ideje törzsvásárlójuk. Hiszen mindig azt kaptam, amit rendeltem és olyan minőségben ahogyan azt elvártam. Viszont ha ez nem lett volna így, akkor egy 30 napos visszaküldés is a rendelkezésére áll minden vásárlónak.

Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek, így bármi kérdésem merülne fel, szívesen megválaszolják. És mivel ekkora tapasztalattal rendelkeznek, a válaszok még hasznosak is lesznek. Az oldalon egy kis ikon is jelzi, hogy lehet kérdezni messengeren keresztül illetve, ha személyesen vásárol valaki, ott pedig nagy tudással és termékismerettel rendelkező eladók várják a vásárlókat, akiktől szintén lehet kérdezni, ha valamit nem tudnánk vagy bizonytalanok lennénk.

Ha pedig magadtól szeretnél informálódni egy kicsit és bővíteni a tudásodat, akkor egy szakmai blog is a rendelkezésre áll. Itt nagyon sok hasznos és érdekes cikk található, természetesen az egészséggel a középpontban. sőt, még a Biocity története is megtalálható, ami szintén nagyon érdekes inspiráló tud lenni.

Ezek után szerintem már látható, miért lett ez a kedvenc bioboltom. A biocity multivitaminok pedig valóban a legjobbak, így érdemes kipróbálni őket. De természetesen nem csak a vitaminokat, hanem minden olyan terméket, amire szükséged van. Hiszen ne feledd, ha nem vagy valamivel elégedett, akkor 30 napon belül visszaküldheted. Így veszítenivalód nincsen. Nekem még egy terméket sem kellett visszaküldenem, úgyhogy nagy eséllyel az elégedettség nálad is meglenne. Akkor pedig miért ne próbálnád ki? Én csak ajánlani tudom. És ki tudja, lehet miután kipróbálod, már te sem szeretnél majd máshol vásárolni.