Mindenkinek kell egy nyugis hobbi

Ugyan a horgászat nem csak hobbi lehet, de az én életemben ezt a szerepet tölti be. Már kigyerekkoromban megszerettette velem a nagyapám és a mai napig mindig ki szoktam járni horgászni, amikor időm engedi. Szeretem a természetet, a madarak csicsergését és a friss levegőt. Emellett, ha fogok is valamit, akkor az plusz pozitívum tud lenni. Horgászat közben lehet olvasni, beszélgetni a másikkal, elmélkedni és gondolkozni, megoldásokat keresni az életem több területére is, ami épp foglalkoztat. Egy szóval: imádom. Mindent meg tud nekem adni, amivel ki tudok kapcsolódni.

Mielőtt megházasodtam gyakran jártam egyedül is horgászni, viszont mostanában már a párom is velem szokott tartani. Ez egyfajta közös program lett nálunk. Ő ugyan nem szokott horgászni, viszont ez idő alatt is együtt tudunk lenni és minőségi időt tudunk egymásra szánni. Hiszen ilyenkor nincsen semmi, ami elvenné a figyelmünket a másikról, itt valóban egymásra tudunk figyelni.

Amikor jegyes fotózás után keresgéltünk az eljegyzésünk után, akkor nem volt egyszerű dolgunk. Nagyon sok jegyes fotózást vállaló fotóst találunk az interneten, ezért ki kellett találnunk, hogy milyen szempontok fontosok számunkra és ez alapján keresgélni.

Szoboszlai Kriszti volt az, aki minden elképzelésünknek megfelelt. Minőségi képeket csinál, egyedi a stílusa, megbízható, kiszámítható és lelkiismeretesen dolgozik.  

A honlapján nagyon sok információt meg lehet tudni a fotózásairól, ezért a jegyes fotózásról is szinte minden hasznos és fontos információt megtudhattunk. Hogy mire kell figyelni, mire számíthatunk, hogyan zajlik a közös munka és mennyibe fog kerülni.

Mivel elégedettek voltunk vele, ezért bátran ajánljuk őt mindenkinek. Viszont nem csak jegyes fotózással kapcsolatban. Hiszen Szoboszlai Kriszti más fotózási stílust is vállal: kismama fotózás, esküvői fotózás, művészi, glamour, családi, gyermek, portré és élmény fotózást is készít. Ha kíváncsi vagy melyik fotózás milyen, akkor a honlapon minden fontos ezzel kapcsolatos információt megtalálsz.

Sőt, ha ajándékba szeretnéd adni, akkor ajándékutalvány formájában ezt megteheted. Ha szívesen ajándékoznál élményt valamelyik szerettednek, akkor ez a lehetőség csak rád vár. Digitálisan és postai úton is megkaphatod, ezért azt választod, ami neked kényelmesebb. Van alap/ exkluzív/ VIP és MIX csomag is. A weboldalon részletes megtalálható, hogy melyik csomagba mi tartozik bele. Ha kíváncsi vagy rájuk, akkor ott mindent elolvashatsz.

Viszont a weboldalon nem csak ezekről tájékozódhatsz. Vannak vélemények is, amik szerintem nagyban meg tudják könnyíteni a döntést, hogy Szoboszlai Krisztit szeretnéd-e felkérni a fotózásra. Ezekből a visszajelzésekből egyébként az derül ki, hogy a fotózás hangulata nagyszerű és felszabadult szokott lenni, a gyerekekkel könnyen szót ért, illetve szívvel lélekkel készíti a képeket, ami a végeredményen is látszik.

Ha mindez nem lenne elég, akkor Szoboszlai Kriszti még díjat is nyert, méghozzá a Portrait Master Award-ot. Ebből is látszik, hogy mennyire profi és lelkiismeretes a szakmájában.

Amennyiben szeretsz blogcikkeket olvasni, akkor erre is van lehetőséged, hiszen a honlapon fotózással kapcsolatos bejegyzéseket is olvashatsz. Ha naprakész szeretnél lenni a témában és érdekelnek az ilyesfajta dolgok, akkor mindenképp érdemes lehet elolvasni egy-kettőt közülük.

Ha a jegyes fotózásra a legjobb fotóst szeretnéd kiválasztani, mert egyedi és szép képeket szeretnél, akkor mindenképp nézd meg a referencia munkáit. Minden fajta fotózáshoz vannak képek, hogy el tudd képzelni a rólad/ rólatok készült képeket is. Ezeknek köszönhetően könnyen el tudjátok dönteni, hogy szeretnétek-e olyan képeket, amilyet ő készít. Ha igen, akkor nincs más dolgotok, mint felvenni vele a kapcsolatot, megbeszélni a részleteket és egyeztetni egy időpontot. A honlapon az elérhetőségeit is megtalálod.