A horgászat és a telefonom nem kerültek jó viszonyba

Nagyapám becsületes horgász, mondanom sem kell, elhiszitek, hogy több évtizede űzi eme sportágat. Persze érdekes sportnak nevezni, hiszen tulajdonképpen egész nap ülsz. Biztos megemelkedik a pulzusszám kapásnál, de nem hiszem, hogy az felér mondjuk fél óra futással. Kinek mi… Hiába nevezhetem magamat férfinak, sosem láttam meg a jót a horgászatban, sosem voltam az a döglött hallal pózolós figura. Sokan mondják, hogy pont az a szépsége, hogy egész nap elmerülhetsz a gondolataidban, figyelsz minden apró kis neszre és mozdulatra, ha meg épp nem egyedül mész, akkor meg igazán jókat lehet beszélgetni. Én ennél azért kicsit izgágább vagyok.

De mivel tisztelem és szeretem nagyapámat, többször igent mondok neki a horgászati invitációra. Egy ideig elszórakozom, mert szívesen beszélgetek vele és hallgatom a történeteit, de amikor elmélyed a horgászatban, akkor azért halálra tudom unni magamat. Nem beszélve a legutóbbi alkalomról, mikor még peches dolog is történt… Nagyapámnak el kellett ugrania csaliért, és addig rám bízta a figyelést. Kicsit elbambultam, és majdnem későn vettem észre, hogy kapás van, és ahogy ugrottam a botért, a telefonom kiesve a zsebemből egyenesen arccal lefelé ért földet.

Az iphone xs max kijelző csere tudtam, hogy nem lenne olcsó mulatság, de annyira elkeseredtem, mert nagyon szeretem ezt a telefont. Ilyen korban sok haverja van az embernek, akiknek még gyakran betörik a mobiljukon a képernyő, így körbekérdeztem, hogy mit tudnának ajánlani. Többen mondták az LCD FIX-et, szóval úgy döntöttem, hogy bemegyek hozzájuk. Új volt az az élmény, hogy bemegyek egy telefon szerviz üzletbe, és nem az a válasz, hogy sajnos nem tudnak segíteni. Ehelyett azt mondták, hogy egy óra múlva jöhetek is érte, miután megbeszéltük a részleteket. Végre az első olyan üzlet hosszú idő után, ahol tényleg minden szükséges alkatrész raktáron van és nem is napok múlva kezdenek hozzá a javításhoz, hanem azonnal…

Úgy döntöttem, hogy megvárom helyben, míg elkészül az iphone xs max kijelző csere reménykedve abban, hogy láthatom a folyamatot. Helyette viszont beszédbe elegyedtem egy ott dolgozó sráccal. Ő mesélte, hogy amikor kezdték, nem volt saját üzlethelységük. Kint álltak a pláza folyosóján egy pultban, és onnan érték el azt, hogy mostmár saját boltjuk van. Azt is megtudtam, hogy nem csak a kijelző cseréről híresek, hanem saját fóliákat is gyártanak. Tényleg igyekeztek a telefon “biztonságra” fókuszálni több területen. Mondtam is neki, hogy akkor nem kérdés, hogy fóliát is náluk rakatok azonnal. Amire még szintén büszkék, az az, hogy márkafüggetlen szerviz és négy márka telefonjait szervizelik nap mint nap, előre bejelentkezés szükségessége nélkül.

Nagyon megtetszett nekem is, amit csinálnak. Ebben a szakmában elengedhetetlen, hogy minőségi, jó munkát tegyenek le az asztalra. Ez bennük megvan. Az alkatrészeik szerintem a lehető legjobb minőségűek a piacon. Illetve még a leadáskor azt is ki tudtam választani, hogy milyen minőséggel dolgozzanak az én iphone xs max kijelző cserémnél. Ezzel is segítve az ügyfelet azzal, hogy a pénztárcájához méltóan tudjon választani. Nem próbálnak meg azonnal lehúzni a legdrágább gyári kijelzőkkel. Megkérdeztem, hogy honnan szerzik a gyári kijelzőket. Én nem értek hozzá, de igyekeztek elmagyarázni, hogy nem szó szoros értelemben, hanem egy különleges technológia segítségével tudják elérni a kívánt hatást. Ez is szimpatikus volt, hogy felvették a lépést a korral.

A telefonomat úgy kaptam vissza, mintha új lett volna. Persze az ár, amit fizettem érte, az egy nagyobb tétel volt, de ahhoz képest teljesen tisztességes. Nem gondoltam volna, hogy az iphone xs max kijelző csere ennyire jól fog sikerülni, de azért ezentúl biztosan vigyázni fogok rá. Úgy is, hogy egyébként kaptam rá garanciát. Őszinte véleményem szerint ez is egy biztosíték arra, hogy kiváló minőségű szolgáltatásról van szó.

Régen volt ilyen pozitív élményem vásárlói kiszolgálásban, szóval nektek is csak ajánlani tudom a LCD FIX-et. Mindenképp nézzetek rá az oldalukra, mert megnéztem és az is nagyon szuper. El sem hiszem, hogy mindez végbement rövid idő leforgása alatt, és újra élvezhettem telefonom makulátlan állapotát, meg a horgászatot nagyapámmal. Bár a telefonom inkább otthon maradt.