Sokféle hobbi létezik, kinek a horgászat, kinek a szabás-varrás

Ahogy a gyerekeim cseperednek, azt veszem észre, hogy minden nappal egyre több időm kezd lenni újra magamra. A napokban férjem is újra elővette horgászfelszerelését és elment egy délután a közeli tóra horgászni. Fontos, hogy újra felfedezzük régi kedvteléseinket, melyek űzésével kikapcsolódhatunk és feltöltődhetünk. Korábban még a gyerekek érkezése előtt érdekelt a szabás-varrás és úgy gondoltam, ideje újra belevetni magam régi hobbimba.

Ha valaki varrógépeket, vagy varrással kapcsolatos kiegészítőket szeretne vásárolni, mindenképpen érdemes a varrogepguru.hu oldalon, webáruházban körülnéznie. Ez egy olyan szaküzlet, mely mindenki számára megfelelő eszközt kínál, aki érdeklődik a szabás-varrás iránt. Viszont nemcsak otthoni használatra kínálnak gépeket és kiegészítőket, hanem azoknak is, akiknek ipari gépekre van szüksége.

A webáruház üzemeltetőinek 25 éves tapasztalata van varrógépek és egyéb kiegészítők kereskedelmében és forgalmazásában. Ennek köszönhető, hogy termékeik magas minőségűek melyekkel kapcsolatos tájékoztatás is részletekbe menő és sokrétű.  Rengeteg eszköz és berendezés elérhető náluk, és segítséget nyújtanak a sokféle áru közötti kiigazodásban is. Teszik ezt annak megfelelően, hogy mik az egyéni elképzelések, célok és anyagi lehetőségek.

Ha szeretnénk kipróbálni az általunk kiválasztott gépet, az üzletben arra is van lehetőség és szaktanácsadás is igénybe vehető.

Kaphatóak itt varró- és szabászgépek, alkatrészek és varrodai székek is. Ha varrógép szervizre vagy javításra van szükségünk, azzal kapcsolatban is olvashatunk tippeket és trükköket, sőt még szakembert is ajánlanak igény szerint.

 A kínálatban vannak háztartási- és ipari gépek, gombfelvarró és gomblyukazó gépek, ahogyan interlock- és gyorsvarrógépek is. Gyártók tekintetében is széles a kínálat, olyan gyártól termékei találhatóak itt meg, mint a Jack, Brother, Janome, Singer, Pfaff vagy Siruba varrógép – Varrógépek – Varrógépguru termékkínálatában. A szabászgépek között kard-, kör- és szalagkéses berendezések is vannak. Az alkatrészkínálat nincs külön feltüntetve a menüben, ha alkatrészt szeretnénk rendelni, ezzel kapcsolatos kérdéseinket feltehetjük az info@varrogepguru.hu email címen.

Többféle szállítási- és fizetési mód közül választhatunk

A megrendelt termékekért előre utalással, vagy utánvéttel tudunk fizetni, de folyamatban van az online bankkártyás fizetés bevezetése is, mely rövidesen szintén elérhető lesz az oldalon. Megrendelésünket a GLS futárszolgálat szállítja ki részünkre. Ennek költsége 50.000.- Ft alatt 1.600.- Ft, felette pedig díjmentes.

Az, hogy milyen gyorsan jutunk hozzá a megvásárolt termékekhez, természetesen attól is függ, hogy az adott berendezés van -e készleten. Ezeknek az áruknak a kiszállítási ideje általában 1-3 munkanap, míg a rendelhető termékekre többet kell várni. Ez ebben az esetben akár 20 munkanap is lehet.

Az ipari varrógépek esetén kicsit más feltételek érvényesülnek. Ezek kiszállításának költsége 10.000.- Ft, melyek mindig összeszerelve kerülnek kiszállításra.

Egyébként, háztartási gépeket és alkatrészeket személyesen a budapesti címen nyitvatartási időben is át lehet venni, viszont ipari gépeket csak előre egyeztetett időpontban. A megrendelt varrógépekre garancia is érvényesíthető, mely vételi ár függvénye. 100.000.- Ft-ig, egy év, 250.000.- Ft-ig, 2 év, 250.000.- Ft felett pedig 3 év garanciát vállal a berendezésekre a kereskedő.

Ha nem vagyunk elégedettek a termékkel, 14 napon belül visszaküldhetjük. Ehhez szükséges a sértetlen csomagolás, valamit kifogástalan, sértetlen állapot és minden alkatrész megléte.

Én is itt vásároltam meg új gépemet, melyet kis is próbáltam az üzletben. Kielégítő szaktanácsadással, és udvarias kiszolgálással vártak, és mint utóbb kiderült, tényleg az igényeimet legjobban kiszolgáló gépet sikerült kiválasztani, melyet szükség és igény esetén szervizelnek és javítanak is majd nekem, ha arra lesz szükség.  Biztosan vissza fogok még ebbe az üzletbe térni!