Nem játszhatom meg magamat

Múlt héten horgászat közben rádöbbentem egy nagyon fontos dologra.

Az egész úgy kezdődött, hogy elindultam etetni a halakat. Gyors, pár perces műveletnek szántam, de kicsit elbambultam, úgyhogy mire kivettem a vödörből egy marék bojlit, a vízfelszín már teljesen sima volt.

Belenéztem, és láttam saját magamat visszaverődni a víz tükrén.

És akkor rájöttem, hogy nem is szeretek horgászni.

Fura ezt itt bevallani, de nem szeretek horgászni. Vagy, hogy pontosabban fogalmazzak, nem akarok horgászni. Mindig is vonzott a víz, de egészen máshogyan: hajókat akarok vezetni, kapitánnyá válni, és halastavak helyett igazi „mélyvízen” utazni!

Hazamentem, és rá is kerestem az interneten a lehetőségeimre, hogy ezt az álmot megvalósítsam. Azonnal meg is találtam, amit akartam: Vitorlás bérlés Balatonon – 12 szuper hajó szuper áron (kapitánnyal is). Ez nagyon jól hangzott, úgyhogy rákattintottam, és rátaláltam a BalatonPRO oldalára.

Már azonnal megfogott, hogy mennyire igényes a weboldal: könnyű kiigazodni rajta, a színek és a képek pedig nagyon jól lettek kiválasztva, hiszen jól képviselik az oldal tematikáját. Ahogy tovább böngésztem, rengeteg hasznos információt találtam arról, hogy milyen hajók és szolgáltatások érhetőek el a BalatonPRO-nál. Mindent érhetően, elejétől a végéig leírnak, ami számomra kifejezetten fontos volt, mert még egyáltalán nem értek a vitorlázáshoz. Ők viszont segítőkészen állnak a rendelkezésemre, úgy vettem észre.

Másnap ebédszünetben kölcsönadtam a telefonomat egy munkatársamnak, és ő megkérdezte, miért van az előzményeim között, hogy Vitorlás bérlés Balatonon – 12 szuper hajó szuper áron (kapitánnyal is). Elmondtam neki, hogy mire döbbentem rá horgászat közben, és ő is azt mondta, hogy a vitorlázást csak és kizárólag a BalatonPRO-val érdemes kipróbálni, mert nekik vannak a legjobb, legkülönfélébb ajánlataik. Most még bérelhetek hajót kapitánnyal együtt is, és ha majd később már lesz vitorlás jogsim, akár anélkül is, tette hozzá. Hát, itt tényleg mindenre van lehetőség.

Annyira lelkes lettem, hogy a flottát is azonnal megnéztem, és szinte memorizáltam a hajók adatait, összehasonlítottam a paramétereiket, az alaprajzaikat, és megnéztem a hozzájuk tartozó videókat is. Hálás voltam, hogy ennyi mindent meg lehet tudni a BalatonPRO hajóiról a weboldalon, mert így már azt is tudtam, hogy melyik hajót szeretném először kipróbálni.

A sok programlehetőség láttán is lelkes lettem: sétahajózás, egész hétvégés kirándulás, szülinap, akár lánykérés is szervezhető náluk. A legtöbb ilyen eseménynél korlátlan italfogyasztást is igénybe lehet venni, ami csak emel az eleve különleges élményen. El is döntöttem, hogy a születésnapomat a BalatonPRO-ra fogom bízni! Milyen jó lesz majd pár év múlva, mikor már vezetni is tudom majd azt a hajót, amire most még csak utasként szállok fel!

Szóval összességében nagyon örülök neki, hogy horgászat után rákerestem, hogy Vitorlás bérlés Balatonon – 12 szuper hajó szuper áron (kapitánnyal is), és végre elkezdhetek önmagam lenni.