A horgászat közben az irodai dolgokról is beszélgettünk

Jó néhány horgászszezonon túl vagyunk már a barátaimmal, közel egy évtizede ugyanis évente egyszer-kétszer elmegyünk egy hosszabb horgásztúrára. Ezeken a túrákon igyekszünk távoli helyeket megismerni, de persze ha valamelyik hely egyszer már bevált, szívesen visszatérünk.

De hát így van ez az élet más területein is. Pont erről beszélgettünk a legutóbbi horgásztúrán, hogy a munkánkban ez mennyiben érvényesül. Arra jutottunk, hogy igencsak meg tudja az ember életét könnyíteni, ha megtalálja azokat a helyeket, amelyek segítségére lehetnek a mindennapokban.

A Toner | Ingyenes Kiszállítás az egyik ilyen hely, a nyomtatoalkatresz.hu webáruházban például én évek óta vásárolok már. Mindent, amire csak szükségem lehet az irodában, a nyomatóhoz tonert például és mivel több nyomtatónk is van, nagyon örülök neki, hogy találtam egy olyan helyet, ahol minden nyomtatóhoz egyszerre tudom megvásárolni a festékpatront, tintát.

Ráadásul mindezt kedvezményes áron és ingyenes kiszállítással. Az ingyenes kiszállítás nagy előny, hisz sokszor maga a kiszállítás drágább, mint az adott termék. A mennyiségi kedvezményekről pedig még nem is beszéltem, pedig ez is megér pár mondatot.

Már két darab termék vásárlásakor megkapjuk ajándékba ezt a kedvezményt, de három vagy annál több terméket vásárolunk, akkor a kedvezmény is nő. Ráadásul ezeknek a termékeknek nem kell ugyanolyannak lenniük. Hisz ha veszünk egy fekete patront, nem kell belőle még egy, vehetünk egy színes patront is, vagy akár valamilyen alkatrészt a nyomtatóhoz. És ilyenkor is megkapjuk a kedvezményt.

A nyomtatók széles skálájához kínálnak festéket, patront, tonert. Alapvetően a tintasugaras és a lézernyomtatók azok, melyek számára kínálnak termékeket. Ezek között sok különbség van, és a nyomtatoalkatresz.hu blogja segít abban is, hogy milyen nyomtatót válasszunk.

Ha valaki ellátogat egy üzletbe, vagy webáruházba, láthatja, hogy milyen sokféle nyomtató van. Ezek pedig árban is nagyon nagy mértékben különböznek egymástól. Elsőként alapvetően azt kell felmérni, hogy valaki mennyit és mire nyomtat. Hisz ha valaki jobbára csak fekete-fehérben nyomtat és viszonylag nagy mennyiségben, annak a lézernyomtató fogja megérni. Hisz ez ugyan magasabb áron kapható, de a nyomtatás költsége viszont olcsóbb.

A tintasugaras nyomtatók mellett is sok érv szól, ha például fotókat, meghívókat, egyéb grafikai termékeket szeretnénk nyomtatni, akkor ebben a kategóriában fogjuk megtalálni a számunkra ideális nyomtatót.

Ha már szó esett a fotónyomtatásról, akkor a Toner | Ingyenes Kiszállítás bizony fotópapírokat is kínál. Többféle típusban és méretben, vannak itt matt és fényes papírok. Mindezek pedig többféle méretben és típusban. Így ha valakinek ilyen szándékai vannak, érdemes azt is figyelembe venni, hogy a nyomtatója alkalmas legyen például a 10×15 centis fotópapírra való nyomtatásra is. Ha így teszünk, azzal nemcsak a környezetet kíméljük, hisz nem lesz papírhulladék, ami egy A4-es papírnál keletkezne, de még magunknak is jót teszünk. Nem kell ugyanis papírt vagdosnunk, amivel megint csak az idő telik és sosem lesz olyan szép, mint egy géppel vágott papír.

A papírok persze nemcsak fotópapírok, hanem fénymásolópapírok is. Ezeket is érdemes nagy tételben beszerezni, hisz így még kedvezőbb áron érhetjük el őket. Másrészt a házhoz szállítás itt is nagy előny, hisz nem nekünk kell cipekedni, a papír megérkezik az irodába és ott bármeddig eláll.

A papír ára az elmúlt időszakban igencsak nagy mértékben megemelkedett és nem is lehet tudni, hogy ez a tendencia meddig tart. Egyre nagyobb jelentősége lesz annak, hogy valaki milyen áron tudja beszerezni ezt a papír. Valamint annak is nagy jelentősége van, hogy az irodák milyen mértékben tudják kiiktatni a papírt a mindennapjaikból. Sok törekvés van erre, és ezek dicséretesek is mind, de a papír ma még a mindennapok része, nem lehet kiiktatni.

Viszont lehet okosan használni, takarékosan, mint ahogy nyomtatót is lehet olyat választani, ami takarékos megoldást kínál. A Toner | Ingyenes Kiszállítás pedig remek lehetőség arra, hogy kiváló áron jussunk hozzá a festékhez, patronokhoz, tonerekhez.

A horgászat tehát elérte célját, annyiban is, hogy szóba került a nyomtatoalkatresz.hu webáruház, és persze másban is. A halak ugyanis kaptak, így a zsákmány sem maradt el.