Hobbiból hivatás

A férjemnek a hobbija a horgászat, képes hosszú órákon át ülni a pecabot mellett és várni a kapást. Gyerekkora óta nagy szenvedély neki ez a tevékenység, én meg persze hagyom, hisz neki is kell valamilyen kikapcsolódás. Ami neki a horgászat, az nekem a házi fagyik főzése. Kislány korom óta a kedvenc édességem a fagyi volt, így korán elkezdtem vele kísérletezni. Hosszú évekbe telt, míg tökéletesítettem a receptjeimet, de mára azt hiszem, azt mondhatom, hogy isteni finomakra fejlesztettem őket. Ezzel a férjem is egyetértett, és ő dobta fel az ötletet, hogy mi lenne, ha nyitnánk egy kis fagyizót, ahol a saját főzött olasz fagylaltjaimat árulnánk. Nekem tetszett az ötlet, így gyorsan el is intéztük a szükséges papírmunkát. A következő feladat a fagylaltpult megvásárlása volt. Egy ismerősünk ajánlására az https://rdealer.hu/ céget választottuk, mert náluk szinte képtelenség, hogy az ember ne találja meg az ízlésének megfelelő gépeket, olyan nagy a választék.

A több mint 20 év tapasztalattal rendelkező cég a konyhai nagygépek mellett cukrászati gépeket is árul, amelyeket a telephelyükön külön bemutatóteremben lehet megtekinteni. Én ennek azért örültem, mert nem szeretek látatlanban vásárolni, mindenképp szeretem előtte megnézni a dolgot a saját szememmel is, illetve egyet aludni is szoktam rá. Ha másnap is úgy gondolom, hogy szeretném, akkor megyek és megvásárlom. Nagyon tetszett a https://rdealer.hu/-nál, hogy az új, csodálatos gépek mellett lehet kapni használtakat is, és ebből is széles a kínálat. Ezek természetesen olcsóbbak, így a kicsiben kezdőknek sem kell egy – egy ilyen vásárlás során adósságba verni magukat.

A következő fontos dolog, amit tudni szerettünk volna, hogy van – e kiszállítás, vagy pedig magunknak kell megoldani a fagylaltpult hazaszállítását. A weboldalon olvasottak alapján, ha szeretnénk kiszállítással vásárolni, akkor fel kell vennünk a kapcsolatot a https://rdealer.hu/ munkatársaival, és igyekeznek mindenki igényét kielégíteni. Persze akkor sem dőlt volna össze a világ, ha nekünk kell megoldani a hazaszállítást, csak nyilván kényelmesebb, ha az ember helyett elvégzik a piszkos munkát. Amikor felhívtuk őket, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, biztos voltam benne, hogy fogunk találni olyan megoldást, ami mindenkinek meg fog felelni.

Az oldalon láttuk, hogy a https://rdealer.hu/ csak hétköznaponként van nyitva, hétvégén zárva vannak. Ez nekünk még jól is jött, mert olyan beosztásban dolgozunk, hogy a hétvégék sokszor hajtósabbak, és tovább is dolgozunk, mint a hétköznapokon. Ha legörgetünk az oldal aljára, sok hasznos információt találunk a nyitvatartási idő mellett. Például azt, hogy milyen típusú bankkártyával vásárolhatunk, illetve linkeket az oldalon található főbb tudnivalókról. Pont ahogy az oldal alján nézelődtem, láttam, hogy vannak itt cikkek különböző, vendéglátás területével kapcsolatos témákról. Rögtön szemet szúrt az a cikk, ahol azt taglalják, hogyan kell finom főzött olasz fagylaltot készíteni. Természetesen el is olvastam, hiszen olyan régóta foglalkozok fagyifőzéssel, hátha el tudok lesni egy – két hasznos tippet. Így is lett, olyan új technikát tanultam meg a blogoldalról, ami még egy kicsit könnyebbé tette a finom fagylaltok elkészítését.

A férjemmel nagyon meg voltunk elégedve a https://rdealer.hu/-val. Figyelembe veszik az ügyfél kéréseit, segítőkészek, igyekeznek, hogy az ember a lehető legjobb szájízzel távozzon tőlük. Minket sikerült meggyőzniük annyira, hogy ha legközelebb is valamilyen cukrászati gépet kell vásárolnunk, biztosan tőlük fogjuk megvenni. Örülök, hogy rájuk találtunk.

https://rdealer.hu/