Amíg a fiúk horgásztak, wellnesshétvégét rögtönöztünk

Nem lehet mindenkinek ugyanaz a hobbija, szerintem legalábbis amikor párkapcsolatban él az ember, akkor is szükség van arra, hogy legyen valami, ami csak az övé. Persze nagyon jó dolog az élményeket megosztani másokkal, de kell egy kis idő külön is. Én is voltam már horgászni a párommal és fogalmam sem volt arról, hogy mit lehet ezen élvezni. De hát ő is így van az én hobbijaimmal.

A lényeg, hogy szeretem, amikor elmegy egy-két napra a barátaival horgászni és azt is nagyon szeretem, hogy én is kihasználhatom ezt az időt arra, hogy magammal törődjek.

Így áthívtam legutóbb az egyik barátnőmet magunkhoz, hogy csapjunk egy csajos délutánt, estét. Persze mi mást csinálhatnának a lányok együtt, mint a wellness?

Egy nagyon különleges krémet, a zöld krém aloe vera kivonattal készült krémet hozta magával, és nagyon megörültem neki. Nagyon finom, semleges illata volt a krémnek és máris éreztem, hogy milyen jó hatással van rám.

A zöld krém aloe vera a Herbiovit terméke és ebben a webáruházban számos kiváló minőségű készítményt találunk, melyek természetes anyagokból készültek és magas minőséget képviselnek, igazán korrekt, megfizethető árakon. Ez a krém alkalmas a test, az arc és a kéz ápolására egyaránt. Puha és rugalmas lesz tőle a bőr, nem beszélve arról, hogy maga a krém vegán, tehát nem tartalmaz állati eredetű összetevőt.

A zöld krém aloe vera hatása a hidratálás, ezen kívül nyugtatja a bőrt, puhítja is azt és az anti-aging hatása révén nagy szerepet játszik a ráncok elleni küzdelemben. És hogy mi minden van benne az aloe verán kívül. Csupa olyan természetes anyag, amit meghálál a bőrünk. Így például zöld tea, rozmaring és körömvirág kivonat is van a krémben, csupa egészséges, természetes összetevő. Ezen kívül E- és C-vitamint is tartalmaz, valamint bőrnyugtató hatású allantoint és hidratáló hialuronsavat is tartalmaz. Az egésznek a bázisát pedig az aloe vera és a varázsmogyoró kivonat adja.

zöld krém aloe vera

A zöld krém aloe vera kivonattal igen jó hatással van a bőrre, ezt magam is megtapasztalhattam. És ha már így történt, akkor megnéztem azt is, hogy mi minden mást lehet kapni a Herbiovit webáruházban. Valamennyi termék természetes, mint ahogy a nevében is benne van, csupa természetes összetevőt tartalmaz. Az általános bőrápolási dolgokon kívül speciális problémákra kifejlesztett krémeket is találunk, mint amilyen például a vadgesztenye krém, amit a visszeres lábakra ajánlanak.

Azért, mert a vadgesztenye érösszehúzó hatással rendelkezik és nyugtató hatással is, a nehézláb-érzet hamar megszűnik. De ugyanígy van itt például fekete nadálytő krém, ami szerintem egyik háztartásból sem hiányozhat. Ugyanis ez a krém segít a véraláfutások elleni küzdelemben.

A glükózamin krém pedig abban, hogy természetes módon szűnjön meg az ízület fájdalom. De nemcsak kozmetikumokat találunk itt, hanem vitaminkészítményeket is. Legyen szó akár multivitaminról, ami egyébként rágótabletta formájában a gyermekek számára is elérhető, vagy akár olyan étrend-kiegészítőkről, amelyek egy-egy problémára hatnak. Ilyen például az a valeriánát tartalmazó kapszula is, ami segít a jó alvás elérésében. Csupa természetes összetevőt tartalmaz ez is.

Nagyon örültem neki, hogy a barátnőm megemlítette a Herbiovitet, és azóta én is a vásárlójuk vagyok, egy elégedett ügyfél.