Itt jó ajánlatokat foghatsz ki

Érdekes, hogy a halat a mai napig nem szeretem, maximum a mirelit halrudacskákat eszem meg, ha nincs más, de apukámmal mégis az egyik kedvenc közös időtöltésünk a horgászat. Amikor hazamegyek a szüleimhez és időnk engedi, mindig igyekszünk kettesben is programot csinálni, ez pedig gyakran a horgászás – jól esik, amikor azt mondja, hogy egyre ügyesebb és ügyesebb vagyok. A múltkor tényleg kifejezetten jól ment, de a legtöbb halat visszaengedtük, mert így is van otthon egy csomó. Érdekes egyébként, hogy akárhány barátom volt eddig, egyik se szeretett horgászni, pedig azt is tökre el tudnám képzelni, hogy a szerelmemmel ejtjük meg ezt a programot közösen. Na majd hátha egyszer eljön az ideje! Sokszor párkapcsolat terén úgy érzem, hogy a zavarosban halászom…

Na de nem így a tesóméknál: ott ugyanis az esküvő után már az első baba is érkezik, szóval mint jó nagynéni, fel kell készülnöm szuper ajándékokkal a kicsinek!

Például fogzásra néztem már mindenféle cuccot, hogy mégis mi könnyítené meg neki valamennyire majd ezt a nehéz folyamatot, és eddig ami a legjobban tetszett, az a rágómaki volt az Imagine Baby webshopjában. Ha nem hallottál még a rágómakiról, szerintem érdemes gyorsan utánanézned, ugyanis nagyon hasznos cucc! Mint ahogyan azt már az imént megemlítettem, a fogzásra kifejlesztett, emellett nagyon aranyos dizájnnal bíró kis maki nagy segítség lehet a kicsiknek ebben az időszakban. De a webshop még bőven rejteget izgalmas dolgokat, nem csak fogzásra találsz náluk termékeket. Az én kedvenceim a textíliák, már ránézésre is nagyon puhák! Ezeket a letisztult színeket pedig imádom, de tényleg. Az aranyos ágynemű szettek lettek a kedvenceim, párat be is szereztem közülük, nem bírtam ki, de szívem szerint az összeset megvettem volna! Nektek is nagyon tudom javasolni az ágyneműket, mert cuki és egyben hasznos ajándék is. De ha valaki nem szeretne ágynemű garnitúrát venni, ajándékozni, akkor is bőven van még opciója. Szezonálisan is el lehet különíteni a kollekciókat, szóval a baba korához bőven lehet igazítani évszakok szerint a meglepiket. Ha nagyon nem tudunk dönteni a weboldalon található termékek között, akkor lehetőség van ajándékutalvány vásárlására is, ami szerintem mindig egy praktikus megoldás.

Engem teljesen elvarázsolt az Imagine Baby világa! Ilyenkor kicsit mindig kedvet kapok az anyasághoz, legalábbis jó érzés válogatás közben arra gondolni, hogy egyszer majd én is megélhetem mindezt – ehhez pedig most kellettek a webshop szuper termékei, engem teljesen meggyőztek. Szóval ha babának keresel ajándékot, tuti választás az Imagine Baby! Alig várjuk a kis trónörököst, hogy végre kipróbálhassa az ajándékait, és sorra lőhessem róla a fotókat!