Horgászok vs. női ruha beszerzések nagyotmondásai

Ugye mindenki ismeri azokat a humoros horgászos történeteket, mikor a horgászok egymásra licitálnak, hogy ki fogott ki nagyobb halat? Általában persze a sztoriknak a fele sem igaz.

Ez a típusú rálicitálás, nagyotmondás a nőknél is meg van, csak egész más témakörben. Például a ruha vásárlás témakörében, de mivel a nők egy kicsit bonyolultabbak a férfiaknál, természetesen ebben a dologban is két részre szakadnak. Az egyik csoportja a hölgyeknek abban próbálja a többieket lepipálni, hogy ki vásárolt drágább ruhákat, a másik csapat tagjai pedig abban versenyeznek egymással, hogy ki vásárolt olcsóbban. Mondanom sem kell, hogy én ez utóbbi csapatba tartozom. Ez ha úgy vesszük, nem jó hír, viszont ami jó hír számomra, hogy én rendszerint meg is nyerem ezeket a licitversenyeket. És hogy ez miképp lehetséges? Nos, hát bevallom, hogy nagyon nagy fórral indulok, ugyanis én a dresspack.hu-ról rendelem a ruháimat.

A dresspack.hu használt ruha webshop kínálatának modelljei pontosan ugyanúgy néznek ki a valóságban is, mint a fényképeken. Ha tehát tőlük rendelünk, akkor nem kell attól tartanunk, hogy a fotó alapján nem ismerjük fel majd azt a ruhát, amit megrendeltünk. A jó, újszerű állapotú ruhadarabok nem ritkán neves márkák darabjai, melyeket meglepően olcsó áron szerezhetünk be.

A remek minőségű termékek mellett a dresspack.hu-n való rendelés mellett szól az is, hogy a weboldalán olyan egyszerű a navigáció, hogy még a nagymamámnak is megmutattam a felületet, és ő is örömmel böngészett a ruhák között.

Ez a webáruház ugyanis képes arra, hogy megoldja az egész család felruházását is, hiszen a női, férfi, kisfiú és kislány ruházatot is felöleli termékeik széles skálája.

A weboldal bal szélső oldalán elhelyezett legördülő menüsor segítségével beállíthatjuk a személyes elképzeléseinknek megfelelő ruhadarab paramétereit, a méretre, márkára vonatkozóan.

Annak pedig, aki szereti a keresgélést és imád kincsek után kutatni, annak érdemes belevetni magát a keresésbe, hiszen ha például megnyitja a weboldal jobb szélső oldalán található legördülő menüsort, és ráklikkel a „női ruhák” fülecskére, akkor egészen megdöbbentő mennyiségű, kivitelezésű, anyagú és márkájú ruhára lelhet.

És ha már sikerült rálelünk egy remek ruhadarabra, miért ne kereshetnénk hozzá ugyanezen a weboldalon egy nagyszerű kiegészítőt is? A dresspack.hu-nál lehetőségünk van kiegészítők vásárlására is. Ugyanis ahol a „női ruházat” fülecskét lenyitottuk, ott megtalálhatjuk a „kiegészítők” opciót is, amire rákattintva újabb opciók tárulnak elénk, úgy mint: sálak és kendők, ékszerek, táskák, övek, sapkák, kesztyűk és nyakkendők. A választék kiegészítőkből is óriási és természetesen a ruhákhoz hasonlóan – szintén minimális árfekvésben.

Ha tehát ahhoz szottyan kedvünk, akkor egy teljes outfitet is összeállíthatunk a dresspack.hu ruha webshop segítségével.

ruha webshop

Kosárba tett termékeinket idézőjelesen két órán keresztül „őrizhetjük”, ugyanis amennyiben ezen időtartam alatt nem jelöljük be a „pénztár” opciót, akkor ezt a terméket más is megszerezheti, amennyiben előbb kifizeti mint mi. Ez a kis kellemetlenség, vagy úgy is fogalmazhatunk, hogy izgalom, avagy rizikófaktor ki is küszöbölhető, mégpedig a weboldalra történő regisztrációval. A regisztrált tagok ugyanis akár hat órán keresztül is zavartalanul válogathatnak és gyűjthetik a kosarukba a termékeket anélkül, hogy más is lecsaphatna rájuk.

A dresspack.hu-nál történő rendelés esetén a 25000 eFt feletti tételnél ingyenes a szállítás, ez alatt az összeg alatt pedig választhatunk a GLS futárszolgálat, a GLS csomagpont, illetve FoxPost kiszállítási formulái között.

A megrendelt terméket vagy termékeket simple bankkártyás fizetéssel, átutalással, de akár utánvétes kifizetéssel is kiegyenlíthetjük.

A dresspack.hu a vásárlásokért még meg is jutalmazza a vásárlóit, mégpedig hűségpontokkal, melyek egyezer forintonként két százalékos pont értéket jelentenek. 

Ezek a hűségpontok készpénzre nem átválthatók, de a következő vásárlásunk alkalmával beszámíthatjuk őket a megvásárolni kívánt termék árába, sőt ha rendelkezünk elegendő hűségponttal, akkor akár az egész vásárlást is kiválthatjuk velük.