Én a horgászattal tudok kikapcsolódni

Nagyon sokáig kerestem azt a szabadidős tevékenységet, ami valóban ki tud kapcsolni. Amikor rátaláltam a horgászatra, akkor nagyon megörültem. Korábban nem is gondoltam volna, hogy ennyire meg fog tetszeni. Számomra ez egy olyan megnyugtató tevékenység, amivel akár még az aznapi vacsorámat is beszerezhetem.

Ha a mindennapi rohanás és hajtás mellett egy kis kikapcsolódásra van szükségem, akkor csak elmegyek a közeli tóhoz horgászni, és máris meg tudok nyugodni, a gondolataim pedig kitisztulnak. Talán nem is gondolná az ember, hogy a horgászatnak milyen sok pozitív hatása lehet az emberi szervezetre. Hiszen mindenkinek szüksége van néha arra, hogy egy kicsit megálljon, lenyugodjon, és letisztázza a gondolatait. A horgászat erre egy tökéletes lehetőség.

Amikor elkezdtem a saját vállalkozásomat, akkor már egyértelművé vált számomra, hogy sokkal nagyobb szükségem lesz az ilyenfajta feltöltődésre a jövőben. Vállalkozóként sokkal nagyobb felelősségem van minden téren, mint korábban munkavállalóként.

Nagyon sok új dolgot kellett megtanulnom, ezért igyekeztem olyan emberekkel körül venni magamat, akik tudnak nekem segíteni. Szerencsére sikerült rátalálnom a Roadrecord csapatára, akik nagyon sok mindenben tudtak nekem útmutatást adni. Ilyen volt pl. a nav gépkocsi norma is. Több céges autóval is rendelkezünk, ezért a Roadrcord tökéletes választás volt számunkra.

nav gépkocsi norma

Ők ugyanis NAV-álló útnyilvántartó programmal foglalkoznak. Ez segíti a vállalkozókat és a munkavállalókat is abban, hogy zökkenőmentesen tudjanak mindent adminisztrálni. Egy jó hír még, hogy az útnyilvántartással akár még adót is megtakaríthatok. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy hibák nélkül, tökéletesen legyenek kitöltve a nyilvántartások.

Ebben segít nekünk a Roadrecord csapata. Még mobil applikációjuk is van, hogy valóban mindig kéznél legyen a segítség, és egyből be lehessen írni az aktualitásokat.

Ha valamilyen kérdésed lenne, akkor az ügyfélszolgálatukat hétköznaponként elérheted reggel 9 órától délután 17 óráig. Nagyon szívesen segítenek, és minden felmerülő kérdésre készségesen válaszolnak.

Mivel nagyon segítőkészek, megbízhatóak és ügyfélközpontú gondolkodásuk van, ezért nem is csoda, hogy már több mint 18.000 ügyfelet tudhatnak maguk mögött. Szerintem, ha ennyi vállalkozás választotta már a Roadrecord útnyilvántartó programját, akkor biztos lehetek abban, hogy én is elégedett leszek velük.

Mindemellett már több mint 25.000 autónak a nyilvántartásával foglalkoztak, és a felhasználóiknak havonta 180 percet megspóroltak.

Amennyiben érdekelnek hasznos tippek, trükkök és információk az útnyilvántartásról és az adóoptimalizálás lehetőségeiről, akkor mindenképp látogass el a Roadrecord weboldalára. Minden blogbejegyzésük közérthető módon lett megfogalmazva, hogy azok az ügyfeleik is megértsék, akik még csak kezdők ebben a témában. Ebből is látszik, hogy a Roadrecord számára mennyire fontos a megfelelő tájékoztatás, és az ügyfeleik iránti figyelem.

Amennyiben céges utakra saját autót használsz, akkor kiküldetési rendelvényt kell kitölteni. Ez, a Roadrecord segítségével csak pár percet vesz igénybe. Azonban ez a pár perc évente akár 1.900.000 forint költségtérítést jelenthet. Amennyiben ezzel élni szeretnél, akkor ne felejtsd el ezt a rendelvényt minden egyes alkalommal kitölteni.

Ha a nav gépkocsi norma érdekel, akkor ebben a témában is olvashatsz a Roadrecord oldalán. Bármilyen információra is legyen szükséged, ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a tőlük telhető legtöbb információt megtudd.

Könnyítsd meg az életedet, hogy a szükséges adminisztráció többé ne vegyen el sok időt. Válaszd a Roadrecord NAV-álló útnyilvántartó programját ás vágjatok bele a közös munkába!