A horgászat nem csak kikapcsolódásra jó

Csak nem rég kezdtem el horgászni járni a párom barátaival. Hétvégente néha ez egy nagyon jó program tud lenni, a halakat pedig amit fognak otthon elkészítem és még a vacsora is meg van. Tényleg kikapcsol és még a társaság is jó. Nagyon sokat szoktunk beszélgetni, és mivel mindenki más személyiség, változatos az érdeklődési körünk így mindig tudok valami újat tanulni. Tőlük hallottam először a LOLmarkt oldaláról is. Ritkán keresek póló webáruházat, szeretem élőben felpróbálni a ruhákat mielőtt megvásárolom. Ezzel magamnak is időt spórolok, hiszen nem kell vissza küldözgetni azokat a ruhákat amiknek nem lett jó a mérete, nem olyan az anyaga amire számítottam vagy nem áll jól.

póló webáruház

A LOLmarkt is egy póló webáruház. A honlapján viszont nagyon sok ötletes, kreatív és egyedi póló megtalálható. És még nekem is kedveznek, hiszen az ország 13 területén megtalálhatóak, így ha személyesen szeretném megnézni a megvásárolni kívánt terméket, arra is van lehetőségem.

Meg is néztem gyorsan, hogy mely településeken találhatóak meg az üzleteik. Szerencsére az én kis városkámban is megtalálhatóak, így nem kell messzire mennem, ha egyedi és poénos pólót szeretnék.

Sőt, ami a legjobb, hogy saját ötletet is vihetek, mert ők azt is megvalósítják. Ha az oldalon nem találsz olyan pólót, ami elnyerné a tetszésedet vagy amilyet szeretnél, akkor ott a lehetőség, hogy megtervezd a saját póló mintádat. Te megálmodod, hogy milyen póló mintát és/vagy feliratot szeretnél a pólóra, a LOLmarkt pedig megvalósítja. Ha nem szeretnéd megrajzolni a mintát vagy úgy gondolod, hogy nem tudnád, akkor még ezt is átvállalják neked. Csak el kell mondanod minél részletesebben a tervedet. Ha mindezt személyesen teszed meg, akkor még akár aznap kézhez is kaphatod az egyedi, saját általad megálmodott pólódat. Természetesen mielőtt rányomják a mintát a pólóra megmutatják a látványtervet neked, és ha valamin még változtatnál, akkor arra is van lehetőség.

A gyorsaság egyébként nem csak a személyes vásárlásnál figyelhető meg. Ha a póló webáruházukban vásárolsz, akkor a rendelés leadását követő 1-2 munkanapon belül már meg is érkezhet a rendelésed. Ha viszont nem szeretnél a futárra várni, az üzletben személyesen is átveheted a rendelésed, így még a szállítási költség is ingyenes. Így, ha módodban áll és egyszerűbb is neked, akkor érdemes lehet a bolti átvételt választani.

Szétnéztem a kínálatukban is. Több kategórián belül is lehet válogatni. Vannak női, férfi és gyermek pólók illetve pulóverek is. Ha viszont valami másra vágynál, akkor vászontáskát és fém bögrét is lehetőséged van vásárolni. A fő kategóriák, ami alapján keresni lehet: szülinapos pólók, legénybúcsús és lánybúcsús pólók, páros és piás pólók, poénos, traktoros, filmes pólók, apás, anyás, mamás pólók. Ezeken a kategóriákon belül pedig még mindig lehet szűkíteni a kört, így biztosan megtalálod azt, amit szeretnél. Ha viszont leegyszerűsítenéd a keresést, mert pontosan tudod, hogy mit keresel, akkor ezt a kereső mezőben is megteheted. Sokkal gyorsabb és kényelmesebb lehet ebben az esetben.

Mitől másabb a LOLmarkt mint sok hasonló weboldal és üzlet?

A minőségre törekednek és meg is adják ezt a vásárlóiknak. Minőségi pólókkal dolgoznak és a nyomási technológia is a minőség szem előtt tartásával lett kiválasztva. Gyorsan dolgoznak, viszont ez a gyorsaság nem megy a munka rovására. Hiszen lehet minőségi munkát végezni rövid idő alatt is, hogyha megvan hozzá a kellő tapasztalat, tudás és technológia. Könnyen elérhetőek, hiszen az ország számos pontján megtalálhatóak az üzleteik. Az egyedi póló rendelés pedig pont olyanra fog elkészülni, amilyet szeretnél.

Kérdésed merült fel? Szívesen megválaszolják neked. De hogy kérdezni se kelljen, egy gyakori kérdések rész is megtalálható az honlapjukon. Itt megtalálhatod a rendszeresen ismétlődő kérdésekre adott válaszaikat. Nagyon sok jó és hasznos kérdést megválaszolnak. Ha viszont neked más kérdésed lenne, akkor az ügyfélszolgálat is a rendelkezésedre áll. Bármikor nagyon szívesen megválaszolják a kérdéseidet.

Amit érdemes tudni a méret választásról: a férfi pólók általánosságban bővebbek, a női pólók pedig szűkebbek az átlagnál, így ezt mindenképp érdemes figyelembe venni, amikor a méretet próbáljuk meg kiválasztani. Nagy segítségünkre lehet egyébként a mérettábla, ahol pontos szám adatok segítenek minket a választásban. Ha viszont mégis sikerült rossz méretet választani, akkor sincs semmi baj. 14 napon belül ingyenesen ki lehet cseréltetni a pólót. Amennyiben hibásan kapod meg a pólót, akkor csak küldj egy fotót a pólóról és írj egy e-mailt. Ingyenesen kicserélésre kerül. Mindenki hibázhat, így a LOLmarkt vállalja is a felelősséget az ilyen esetekért.

A pólók anyaga prémium minőségű pamutból vagy pamut-poliészter keverékéből vannak. Ezzel is garantálva a tartósságot és a vásárlói elégedettséget.

A tartósságra viszont otthon is figyelni kell. A LOLmarkt a legjobb anyaggal és nyomás technológiával dolgozik, nekünk pedig a mosásra és a vasalásra kell kifejezetten figyelnünk. Amit tudni kell: a pólókat kifordítva, 30- 40 fokon érdemes mosni, nem érdemes melegebb fokon mosni. A vasalással is hasonló a helyzet. Közepesen meleg hőfokon érdemes vasalni a pólókat, a mintára pedig ajánlott tenni egy sütőpapírt, hogy ne sérülhessen meg. Amennyiben meggyűrődik a minta, akkor is a sütőpapíron keresztüli vasalással lehet újra simává varázsolni.

Ha extrán nagy méretre lenne szükséged, azt is meg tudjuk oldani. 3XL, 4XL, 5XL méretű pólókkal is rendelkeznek kis számban. Viszont, ha megkeresed őket azzal a kéréssel, hogy mekkora pólóra lenne szükséged, akkor garantáltan tudnak neked segíteni ebben is.

Mint látható, a LOLmarktnál szinte minden megoldható. A vásárlót helyezik az első helyre, így ha valami kérésed lenne, vagy sürgősen szükséged lenne a pólóra, akkor csak egy telefon és máris prioritást tud élvezni a rendelésed.

Ha egyedi, különleges vagy személyre szóló pólóra lenne szükséged, akkor csak nézz fel a LOLmarkt weblobdalára, és válogass kedvedre. Ha nem magadnak, akkor ajándék ötletnek is nagyon jók tudnak lenni. Az egyedi pólók azért is jók, mert ha valaki ezt a pólót veszi fel, akkor egyből eszébe fogsz jutni, így garantáltan jó kedvet fogsz csempészni a napjába. És nincs is jobb egy vidáman és jól induló reggelnél.

Ha nem megyek el horgászni, talán a LOLmarkt oldaláról még most sem tudnék. Így én csak hálás lehetek annak, hogy ilyen jó társasággal tölthetem az időmet. Nagyon sok meglepetést és ajándékot sikerült már beszereznem nekik köszönhetően, így érdemes lehet mindenkinek szétnézni a kínálatukban. Ha egyedi, saját ötleted van, akkor pedig garantáltan az egyik legjobb választás lehet a LOLmarkt.

Így, ha póló webáruház, akkor én mindig a LOLmarktot ajánlom mindenkinek. Sőt, ha pulóverre, vászontáskára vagy fém bögrére lenne szükséged, akkor is érdemes a választékukat meglesni.