A horgászat mellett a Baba-mama termékek is érdekelnek

A férjem él hal a horgászatért, ezért szinte minden vásárlásunk alkalmával megnézi a horgászathoz szükséges árukat. Sőt, a halakat is mindig megnézi, habár inkább azt szoktuk otthon enni, amit ő kifog. Az én nagy szerelmem pedig a Baba-mama termékeket, hiszen nemrég született egy kisfiúnk. Imádom a baba dolgokat nézegetni és mindig van is mit vásárolni, hiszen úgy nő mint a gomba, ezért új baba ruhák például mindig jól jönnek.

Baba-mama

Az egyik kedvenc boltom ebből a szempontból is a Prevenció Patika. Ugyan innen csak online szoktam rendelni, de minden hasznos és szükséges terméket megtalálok, amire szükségem van. Éppen ezért szinte minden hónapban vásárolok tőlük. 12.000Ft feletti vásárlás esetén pedig a szállítás is ingyenessé válik, így még azt sem kell külön kifizetni ilyenkor. Sőt, nem csak házhoz szállításra van lehetőség náluk, hanem GLS csomagpontokra is kiszállítják a megrendelt árukat. GLS csomagpontból pedig országszerte több mint 500 megtalálható, így nagy valószínűséggel mindenki megtalálhatja a számára legközelebb lévőt.

Én nagyon szeretem a csomagpontos kiszállítást, hiszen így nem kell egész nap a futárra várnom, és akkor veszem át a csomagomat amikor valóban ráérek, nem kell a futárhoz alkalmazkodnom. Ha tehetem, én mindenhol ezt az opciót választom. Miután elértem az ingyenes szállításhoz szükséges kosárértéket, azután pedig már valóban teljesen mindegy melyik kiszállítási lehetőséget választom.

A Prevenció Patika oldalán rengeteg termék megtalálható. Pár termékkategória a szemléltetés kedvéért: gyógyászat, vitaminok, ásványi anyagok, dermokozmetikumok, vírusvédelem, Baba-mama, szépség, életmód, intim, akciók. Ezeken belül pedig még több kategória megtalálható, így minden könnyedén és gyorsan beszerezhető egy helyen.

Én előszeretettel vásárolok a Baba-mama termékeik közül. Lehet kapni vitaminokat, babaápolási termékeket, cumikat és cumisüvegeket, mellszívót, fogzást könnyítő eszközöket, stb.

Ezen kívül a szükséges napi vitaminjaimat is itt szoktam beszerezni, legyen szó A, D, C, Mg, E vitaminról vagy pedig antioxidánsokról, mindegyiket meg tudom itt vásárolni.

A dermokozmetikumok között pedig számos ismert márka terméke fellelhető: BABÉ, Body Natural, CeraVe, Bioderma, Uriage, Vichy. Hogyha rendszeresen használod ezeknek a márkáknak a termékeit, akkor érdemes lehet szétnézni a Prevenció Patika oldalán, hiszen kedvező áron szerezhetők be ezen márkák termékei. Amikor először megláttam nem is akartam hinni a szememnek. Ezért kipróbáltam és örömmel mondhatom, hogy a minősége ugyanolyan, viszont árban mindenképp kedvezőbbek

Hogyha figyelsz az egészségedre, szeretnéd megőrizni azt és egy olyan megbízható helyet keresel, ahol a gyógyszerektől kezdve, vitaminok, gyógyhatású készítmények és egészségmegőrző termékek is megtalálhatóak, akkor a Prevenció Patika a tökéletes választás. Nem csak megbízhatóak és minőségi termékeket árulnak, hanem segítőkészek és nagyon informatívak. Így ha segítségre lenne szükséged vagy kérdésed lenne, akkor bátran keresheted őket.

Ha pedig a hírlevelükre is feliratkozol, ajándékba kapsz egy ingyenes szállítást. Így a legelső vásárlásnál ezt érdemes lehet felhasználni, ha még csak kipróbálnád a Prevenció Patika termékeit. A feliratkozással pedig nem csak a szállítás költségét tudod megspórolni, hanem az elsők között lehetsz aki értesül az akciókról, az új termékekről, aktualitásokról. Már csak ezért is érdemes lehet a hírlevélre feliratkozni.

Összességében számomra ez az egyik legjobb webáruház, ahol csak vásároltam, hiszen mindig azt kapom amit várok, időben megérkezik minden és a termékek minősége is mindig kifogástalan. Az pedig, hogy egy helyen gyorsan mindent meg tudok vásárolni csak hab a tortán. Ezzel nem csak időt spórolok magamnak, hanem a költségeket is féken tudom tartani.